Polipsó Búváriskola Pécs

A Polipsó búváriskoláról

A POLIPSÓ, a mi búváriskolánk, a legrégebbi búváriskola Pécsett. A Polipsó 1997-ben alakult a NAUI (National Association of Underwater Instructors) tagjaként. Alapítója Buczkó Csaba NAUI Course Director, NAUI First Aid és CPR Course Director, NAUI Technical Instructor és DAN Instructor. Az elmúlt évek során több sikeres túrát szerveztünk a világ számos tájára. Az itt és a különböző tanfolyamokon szerzett élmények és tapasztalatok tették az iskola oktatóit és divemastereit a régió legfelkészültebb búváraivá, akik ezt a tudást adják tovább tanfolyamainkon és túráinkon. Évente kb. 50 búvár teszi meg az első uszonycsapását nálunk. Közülük sokan további minősítéseket is szereznek folyamatosan. Eddig több mint 10 oktatót, és több mint 50 divemastert képeztünk ki, akik közül a legeredményesebbek: Kovács Judit, Tóbiás Zoltán, Melegh Andrea, Kádár Péter, Gyurokovics Gábor, Szabó Tamás, Szlezák Antal, Dr. Kádár János, Kádár Éva, Fóris György. Ők segítenek vezető oktatónknak a tanfolyamokon és a túrákon. Nélkülük nem lehetne búváriskolánk ilyen sikeres.

 

   
 Buczkó Csaba
NAUI Course Director
NAUI First Aid és CPR Course Director
NAUI Technical Instructor
DAN Instructor
Kovács Judit
divemaster
       
Tóbiás Zoltán
staff instructor
Melegh Andrea
instructor

Kádár Péter
instructor
 

Gyurokovics Gábor
divemaster
Szabó Tamás
divemaster
Szlezák Antal
divemaster
 Dr. Kádár János
divemaster
 

Kádár Éva
divemaster

     
 
 Fóris György
divemaster
   

 

 

 

búvár, palack, maszk, Pécs, pécsi búvár, octopus, uszony, merülés, reduktor, mélység, Adria, snorkel, computer... 

Pécsett a Kovács Béla u. 40. szám alatt található búvárboltunk, ahol a hobbi felszerelésektől kezdve a legprofibb, speciális kiegészítőkig mindent megtalálsz.
Nagyon sokféle terméket forgalmazunk, szinte nincs olyan márka, ami nálunk nem található meg. Az olcsóbb amatőrtől a drágább profi búvárfelszerelésekig minden igényt kielégítünk.
A következő márkákat forgalmazzuk a teljesség igénye nélkül: Sepadiver, Aqualung család (Technisub, Spiro, Seaquest, US Divers), Scubapro, Uwatec, Mares, Poseidon, Beuchat, Seac Sub, Cochran, Megasport, Camaro, Apeks, Suunto, Bare, Cressi.

Boltunk nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig.
Kifejezetten jó üzleti kapcsolatot alakítottunk ki a különböző termékek beszállítóival, így a különleges kéréseknek is rövid időn belül eleget teszünk.

 

 

Polipsó Búváriskola Pécs - oktatás, túrák, felszerelések